Vrchní vrstva na postel i jako matrace do auta. Poznejte výhody topperů a zjistěte, kdy se vám jejich nákup vyplatí

Vrchní matrace z paměťové pěny = topper. Tato přistýlková nebo také krycí matrace dokáže skvěle přilnout k celé ploše vaší standardní matrace a v podstatě i kopírovat její vlastnosti. Když je vaše současná matrace úplně proleželá a vás na ní bolí záda, topper ji zachránit nedokáže. Jestli však hledáte způsob, jak vaší kvalitní zdravotní matraci prodloužit životnost, potřebujete pohodlnější vrchní vrstvu na gauč v pokoji pro hosty nebo sháníte matraci do auta, topper je pro vás ideální.

vrchní vrstva matrace

 

V jakých případech se vám nákup vrchní matrace z paměťové pěny vyplatí? 

1. Při pořizování nové matrace

Pokud si právě pořizujete novou a ne zrovna levnou zdravotní matraci, budete si pravděpodobně přát, aby vám sloužila co nejdéle. S tím vám vrchní krycí matrace může pomoct. Položte vrstvu topperu z paměťové pěny navrch vaší anatomické matrace a užijte si prodloužení její životnosti až o několik let.
Milovníci královského spaní ocení výšku topperu, která vaši matraci dokáže zvýšit až o 8 cm.

 

 

2. Když máte domácí mazlíčky

Všichni víme, že psi a kočky do postele nepatří, ale upřímně – kdo z nás chovatelů nikdy nenechal mazlíčka spát v posteli? Vždyť spaní se psem má doslova blahodárné účinky na psychiku člověka. Topper zajistí vaší matraci krycí vrstvu, kterou v případě potřeby můžete vyměnit snadněji (a levněji) než celou novou matraci.

tenká matrace do stanu

 

3. Na matraci do pokoje pro hosty nebo na gauč

Pozvali jste si návštěvu a potřebujete krátkodobě vylepšit spaní na rozkládacím gauči? Pak je pro vás topper to pravé. Výhoda je, že si matrace řežeme sami, proto vám dokážeme rychle vyrobit vrchní matraci v jakémkoliv rozměru. Nejoblíbenější rozměry pro topper jsou 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm a 180×200 cm ve výšce 5 cm a 6 cm. Změřte velikost vašeho rozkládacího gauče a napište nám, jaký rozměr vrchní matrace přesně potřebujete.
A co až návštěva odjede? Vrchní matraci snadno srolujete a schováte do skříně.

4. Jako přistýlku

Když vlastníte ubytovací zařízení – hotel, penzion nebo apartmány, tak tuhle situaci znáte. Nechystáte hostům přistýlku každý den, ale když více hostů do jednoho pokoje dorazí, musíte být připraveni. Vrchní vrstva matrace dokáže zajistit vyšší komfort na přistýlce a nabídnout tak vašim hostům plnohodnotné kvalitní spaní, díky kterému se k vám budou rádi vracet. 

5. Jako matrace do auta

Blížící se letní dny lákají k roadtripu. Když vyrážíte na dovolenou na vlastní pěst, matrace do auta nebo do karavanu vám dává volnost rozhodnout se, kde zrovna přespíte. Tento způsob cestování se stává stále více oblíbeným a není divu. Kombinace nízkého rozpočtu a nekonečné svobody dává prostor pro objevování nových míst a užívání si jedinečných zážitků.
Napište nám, který rozměr potřebujete. Uřízneme vám vrchní matraci na míru do dodávky i do kombíku.

matrace do auta

 

6. Jako matrace do stanu

Když nemáte obytňák, vůbec nevadí. Vždyť stačí jen stan. A že vás čeká dlouhá cesta a místa v autě máte málo? Pak oceníte, že topper se dá srolovat a jeho nároky na prostor jsou oproti klasické matraci minimální.

 

Tak hurá za zážitky!

 

Kompletní nabídku najdete v našem e-shopu:
vrchní matrace a toppery