Jak vybrat matraci do pokoje pro hosty

Návštěvy by letos neměly probíhat ve velkolepém stylu, ale Vánoce přeci jenom o setkávání jsou. O tom, že si uděláme čas na blízké a nasloucháme jim, o tom, že si řekneme všechno, co jsme během roku nestihli a o tom, že někdy musíme urazit kus cesty, abychom se viděli. Pokud chcete nabídnout svým hostům pohodlné přespání, poradíme vám s výběrem matrace do pokoje pro hosty.

 

Co očekáváte od matrace do hostinského pokoje?

 

1. Aby byla lehká a snadno se s ní manipulovalo

Položte se na matraci z PUR pěny a okamžitě pocítíte, jak se přizpůsobuje tvaru a váze vašeho těla. Její lehkost zajišťuje snadnou manipulaci a je vhodná i pro alergiky, protože se v ní nedrží roztoči, ani plísně.

 

2. Aby byla zdravotní, ale ne moc drahá

Dopřejte svým hostům kvalitní spánek na oboustranné matraci se dvěma tuhostmi. H2: měkká a H3: středně tvrdá. Značková studená pěna CARPENTER® a 7zónové provedení jádra zajišťuje anatomickou oporu páteře a kvalitní spánek pro vaše blízké.

 

3. Aby byla druhá zdarma

Zajistit spaní pro hosty je někdy nezbytnost, do které nechceme příliš investovat. Nabízíme i matrace, ke kterým dostanete druhou zdarma. Doporučujeme vybrat kombinaci různých tvrdostí. Model FUNKY PUR nabízíme ve variantě H2: měkká (spíše pro ženy) + H5: tvrdá (spíše pro muže).

 

 

4. Aby šla složit nebo vyfouknout

Skládací a nafukovací matrace jsou fajn na cestování pro dobrodruhy, ale na domácí spaní absolutně nevhodné. Nemohou zajistit optimální oporu páteře, a proto je v našem portfoliu vůbec nenabízíme.

 

5. Aby šel vyprat potah

Všechny naše matrace mají potah na zip, který můžete sundat a vyprat v pračce na 60 °C. Máte tak jistotu snadné údržby, ať už si vyberete kterýkoliv model.

 

Prohlédnout všechny matrace