Stále vyrábíme, stále prodáváme ON-LINE a stále odesíláme, jen prodejna je z vládního nařízení uzavřena. Výdej zboží je neomezen.

Hodnocení obchodu

5,0 286 hodnocení
Přidat hodnocení
5
284x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IL Avatar autora Iveta Žemlička Ledecká | 05.03.2021
doporučuji
P Avatar autora Petr | 04.03.2021
Super obchod vřele doporučuji velká spokojenost ????
L Avatar autora Lea | 04.03.2021
Fajn, fajn, fajn
JV Avatar autora Josef Vidlak | 04.03.2021
Jsem spokojen
KC Avatar autora Karel Chotovinsý | 04.03.2021
Ochotný personál. Super cena. Děkuji
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 04.03.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení.
D Avatar autora Dádina | 04.03.2021
Super obchod. Ochota i odborná rada. Děkuji.
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 04.03.2021
Děkujeme za recenzi.
J Avatar autora Jane | 26.02.2021
Velmi spokojena.
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 04.03.2021
Těší nás Vaše spokojenost.
M Avatar autora marta | 25.02.2021
spokojena
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 04.03.2021
Super, děkujeme.
JB Avatar autora Jana Březinová | 24.02.2021
Rychlé doručení, dobrá komunikace, matrace Dance Memory super, spí se na ní skvěle:)
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 04.03.2021
Děkujeme za hodnocení matrace a našeho obchodu.
H Avatar autora Honza | 23.02.2021
Perfektní komunikace, včasné dodání dle domluvy, velice příjemná a ochotná operátorka.
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 04.03.2021
Děkujeme za hodnocení, vyřídím kolegyním pochvalu :)
JB Avatar autora Jitka Boháčová | 23.02.2021
Babička je velice spokojená. Úžasný přístup, skvělí lidé a kvalitní postel, matrace i rošt. Prostě musím napsat slovy klasika ,, Tam je svět ještě v pořádku". Děkuji ,
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 04.03.2021
Jé, to je hezky napsané :) Velice si Vážíme Vaší spokojenosti a spokojenosti Vaší babičky.
JP Avatar autora Jaroslav Pušbauer | 22.02.2021
Velice kvalitní fajn spánek díky pohodlné a kvalitní matraci. Vřele doporučuji všem s vyšší váhou .
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 04.03.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení.
DK Avatar autora Dana Kubisková | 22.02.2021
Spokojenost, nakupuji opakovaně.
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 04.03.2021
Velice si vážíme Vašeho opakovaného nákupu. Děkujeme.
MD Avatar autora Marta Drdova | 22.02.2021
Skvělý servis.
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 04.03.2021
Děkujeme za recenzi.
Avatar autora Hana Černochová | 19.02.2021
S obchodem jsem maximálně spokojená. Skvělý přístup pana prodejce, včasné dodání, absolutně žádný problém. Zakoupili jsme si 3 různé matrace včetně 2 anatomických polštářů. Bohužel moje chyba, promeškala jsem lhůtu na vyzkoušení a ani po roce používání jsem si nezvykla a mám stále problém s krční páteří. Ale přítel i dcera jsou spokojeni. Pokud bych se měla rozhodovat pro nové matrace, určitě nakoupím znovu zde. Všem vřele doporučuji.
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 04.03.2021
Velice děkujem za Vaše hodnocení. Někdy se bohužel stane, že přes veškerou snahu si uživatel na anatomické tvarování polštářku nezvykne. Ale je to spíše výjimkou a mrzí nás, že se toto stalo u Vás. Přeji Vám aby se problém s krční páteří co nejdříve vyřešil.
FP Avatar autora František Pazourek | 19.02.2021
Děkuji,maximální spokojennost
KB Avatar autora Klára Bednářová (Administrátor) 19.02.2021
Děkujeme za Vaši kladnou recenzi. Jsme moc rádi, že jste spokojen.
JR Avatar autora Jan RUBEK | 18.02.2021
Ano velmi dobrá komunikace
KB Avatar autora Klára Bednářová (Administrátor) 19.02.2021
Velice děkujeme.
H Avatar autora Hhf | 16.02.2021
Uhgg
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 04.03.2021
Děkujeme za hvězdičky :)
L Avatar autora Laďka | 14.02.2021
Skvělá komunikace a přístup k zíkazníkovi. Matrace Abinent kombi je skvělá lepší matraci jsem nemohla vybrat. A lamelový rošt 120/200 je taky super. Trošku se zpozdilo dodání, ale vzhledem k situaci je to omluvitelné. Obchod vřele doporučuji.
KB Avatar autora Klára Bednářová (Administrátor) 15.02.2021
Mockrát Vám děkujeme za hodnocení našeho produktu i našeho přístupu :)
B Avatar autora Blanka | 12.02.2021
Spokojenost veliká a to ne jen s produkty, které jsme zakoupili (matrace a rošty), ale i s profesionalitou prodávající.
TK Avatar autora Tomáš Kukla (Administrátor) 12.02.2021
Děkujeme za Vás názor. Snažíme se o spokojenost každého zákazníka.

Stránka 1 z 15 , položek celkem: 286

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více info zde.