Prodejna Fajn Spánek Tábor je otevřena pouze pro výdej zboží. Objednávky stále přijímáme přes internetový obchod, telefonicky, videohovorem nebo emailem. Stále vyrábíme, stále odesílame a stále doufáme, že se brzy vše vrátí do normálu.

Podmínky ochrany osobních údajů

Ochrana osobních údajů

 Obchodní společnost:

 matton cz  s.r.o.

 IČ:

 03270572

 DIČ:

 CZ03270572

 Se sídlem:

 Vožická 621, 390 02 Tábor

 Zapsaná:

 u Krajského soudu v Českých Budějovicích pod C25051

 Kontakty:

 www.fajnspanek.cz

 Infolinka

 

 info@fajnspanek.cz; info@matton.cz

 +420 380 831 000

 Přeprava

 

 preprava@fajnspanek.cz

 +420 380 831 001

 Nákup po telefonu

 

 obchod@fajnspanek.cz

 +420 380 831 000

 Servis/Reklamace

 

 servis@fajnspanek.cz

 +420 380 831 002

 

I. (1.) Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (díle jen: „GDPR“) je matton CZ s.r.o., IČ 03270572 se sídlem Vožická 621 (dále jen: správce).
  2. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě. Identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  3. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů

II. (2.) Zdroje a kategorie zpracování osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. (3.) Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je:
    1. plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst.1 písm. b) GDPR,
    2. oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. čl. 6 odst.1 písm. f) GDPR,
    3. Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. čl. 6 odst.1 písm. a) GDPR ve spojení §7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  2. Účelem zpracování osobních údajů je:
    1. vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem. Při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakty, poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či ji ze strany správce plnit,
    2. zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV. (4.) Doba uchování údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje:
    1. po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
    2. po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. (5.) Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby a firmy:
    1. podílející se na dodání zboží/služeb/realizaci plateb na základě smlouvy – účetní společnosti, přepravní společnosti,
    2. zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu, hostingové společnosti,
    3. zajišťující marketingové služby, reklamní služby.
  2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo do mezinárodní organizaci.

VI. (6.) Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte:
    1. právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    2. právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
    3. právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
    4. právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
    5. právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR,
    6. právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

 VII. (7.) Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména hesly, biometrickými přístupy, piny, antivirovým programem, aktualizací softwaru atd.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 VIII. (8.) Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznáme/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dne 3.11.2019

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více info zde.