Oslavte s námi 4. narozeniny prodejny s Kolem štěstí

Zdá se to až neuvěřitelné, ale další rok utekl jako voda a my slavíme již čtvrté výročí naší podnikové prodejny! Jaký byl poslední rok Fajn Spánku, jaké jsme vám představili novinky a co plánujeme pro rok 2024? Pojďte se s námi ohlédnout za posledním rokem a oslavit čtvrté narozeniny Dárky rozdáváme my!

Roztočte s námi kolo štěstí!

V rámci oslav opět roztáčíme Kolo štěstí! Při nákupu matrace si můžete vytočit slevu od 10 do 100 %! Loni se akce v naší podnikové prodejně v Táboře zúčastnilo přes 60 zákazníků a celkem jsme rozdali slevy ve výši 160 000 Kč. Průměrně tak každý zákazník ušetřil 2 600 Kč a sami jsme zvědaví, jestli loňské točení překonáte. 

Zjistěte více o letošní soutěži a pravidlech Kola štěstí

fajn spánek kolo štěstí

Fajn spánek v roce 2023

Ekonomická situace byla v posledním roce pro řadu podnikatelů velmi nepříznivá. Nám se však dařilo svou pozici na trhu nadále upevňovat a za to vděčíme vám, našim zákazníkům. Děkujeme, že si nadále vybíráte kvalitu a svými nákupy podporujete nás, českého výrobce. 

Díky vám můžeme nadále nabízet nejen kvalitní matrace a rošty, které dlouhodobě patří k vašim favoritům, ale také pracovat na vývoji a rozšiřovat nabídku o nové produkty. 

Motorové rošty s bočním výklopem

Na začátku jara jsme představili nový unikátní produkt, na kterém jsme dlouho pracovali. Jedná se o praktické motorové rošty s výklopným systémem z boku. Tyto rošty nabízí možnost komfortního podepření hlavy a horní části těla, ale také nohou a výklopný systém umožňuje pohodlný přístup k úložnému prostoru. 

 

Rošty s bočním výklopem u nás zakoupíte v několika variantách. Můžete si vybrat počet a šířku lamel dle vlastní náročnosti na polohování a nosnost, šířku a délku roštu a samozřejmě také pravé či levé otvírání.

elektrický rošt s výklopem do boku

Další dvě varianty 24tuhostní matrace 

Naše unikátní 24tuhostní matrace jsou nejprodávanější z celé naší nabídky. Můžete si u nich nastavit jednu z 24 různých variant tuhosti jednoduchým přeskládáním vrstev a jsou proto vhodné pro celou rodinu. Nabídku jsme v minulém roce rozšířili o další dvě varianty:

 

Tip: Zjistěte o jedinečnosti 24tuhostních matrací více v našem článku

Nové přikrývky a polštáře ze 100% husího nebo kachního peří z Česka

Na konci léta jsme náš sortiment rozšířili o kvalitní přikrývky a polštáře ze 100% husího nebo kachního peří z českých ekologických farem, které nabízíme pod vlastní značkou BEDTON. Jsou vyrobené ručně z nového, nerecyklovaného peří v České republice. 

 

Doporučujeme vám přečíst si náš článek, ve kterém jsme detailně popsali výhody přikrývek a polštářů z pravého peří. Rovnou vám ale prozradíme, že u žádného jiného materiálu nelze dosáhnout takových vlastností, jako právě u přírodního peří.

Prohlédněte si naši prodejnu z pohodlí domova

Zvažujete návštěvu naší prodejny a chcete vědět, jak to u nás vlastně vypadá? Než se k nám vydáte, celý prostor prodejny si nyní můžete prohlédnout také z pohodlí svého domova na Google mapách!

fajn spánek prodejna 3D prohlídka

Plány pro rok 2024: Nový sklad

Během příštího roku nás čeká stěhování do nově postaveného skladu v bezprostřední blízkosti kamenné prodejny. Nový prostory nám poskytnou větší a modernější skladovací plochu, což nám umožní poskytovat ještě lepší služby. Těšit se můžete zejména na rychlejší distribuci skladových produktů.

fajn spánek nový sklad 2024

Děkujeme, že jste v tom s námi

Do článku se nám vešlo jen pár nejdůležitějších milníků. Kromě toho, co jsme již zmínili, jsme také například rozšířili nabídku o čalouněné postele, rozšířili sortiment potahů na matrace a přidali sety dětských přikrývek a polštářů. Ještě jednou vám děkujeme, bez vás bychom nebyli tam, kde jsme