Slavíme 2 roky! S Kolem štěstí můžete vytočit až 100% slevu na nákup

Přijďte na naši podnikovou prodejnu FajnSpánek Tábor kdykoliv od 4. do 16. října 2021 a na Kole štěstí si můžete vytočit slevu až 100 % na nákup matrací značky MATTON®.

 

Roztočte Kolo štěstí a v momentě zastavení zjistíte výši svojí slevy na nákup matrace nebo více matrací.

 

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže

 

Ohlédnutí za uplynulým rokem

První výročí

Kolo štěstí jste si mohli vyzkoušet už loni při oslavách prvního roku prodejny. Padaly 20%, 50% a dokonce 100% slevy, díky kterým naši zákazníci ušetřili celkem 50 000 Kč.

 

vyherci-2020

 

Pandemie

Naše prodejna byla poté v důsledku covidu střídavě zavřená, na tři týdny otevřená a pak znovu uzavřena až do května tohoto roku, což bylo pro celý tým velmi náročné, ale díky přízni našich zákazníků se nám podařilo krizi ustát a vrátit se zpátky.

pandemie

 

Kolegové Mirek a Terka

Přibrali jsme do party nového šikovného kolegu Mirka, který rozváží zboží včetně montáží, balí zboží pro kurýrní společnost a perfektně se stará o servis.
Terka nastoupila na pozici vedoucí skladu. Na starosti má veškerou distribuci zboží, jeho dostupnost od dodavatelů a plánování rozvozů.
Oběma děkujeme za posílení týmu a velkou každodenní pomoc.

 

mirekterka

 

Rozhovor s Tomášem

V lednu vyšel rozhovor s naším specialistou na zdravý spánek, Tomášem Kuklou, který v článku popisuje, jak neskočit na špek hypermarketovým nabídkám a co je důležité při výběru správné matrace.

tomas

Rozhovor s Tomášem Kuklou

 

Novinky v e-shopu

V období, kdy jsme se kvůli zavřené prodejně nemohli osobně věnovat našim zákazníkům, jsme pracovali na novinkách. Začali jsme tak nově nabízet:

 

Návod na přeskládání multituhostní matrace

Podívejte se, jak snadno si můžete sami doma přeskládat multituhostní matraci tak, abyste našli ideální tuhost přímo pro vás.

AMBIENT MEMORY KOMBI – 24 tuhostí v jedné matraci

 

RELAX MEMORY KOMBI – 24 tuhostí v jedné matraci

 

DANCE MEMORY KOMBI – 6 tuhostí v jedné matraci

 

Spolupráce s Patricií Pagáčovou

Naše matrace si oblíbila herečka, influencerka a maminka Patricie Pagáčová. Jsme vděční za skvělou spolupráci s milou Patricií a věříme, že vybrané matrace RELAX MEMORY KOMBI budou oběma manželům Pagáčovým dlouho dělat radost a přinášet příjemný odpočinek.

patricie

 

Natáčení s Jiřinou Bohdalovou

Natáčeli jsme reportáž o zdravém spánku s legendou naší kinematografie, paní Jiřinou Bohdalovou. Reportáž můžete zhlédnout v pořadu Hobby naší doby v archivu České televize.

reportaz

Reportáž na ČT

 

Vítáme Patrika

Tým zákaznického servisu nově rozšiřuje kolega Patrik, který má na starosti komunikaci se zákazníky jak přes telefon, e-mail a zákaznický chat, tak přímo při setkání na prodejně. Profesionálně vám pomůže s výběrem matrace, roštu nebo postele.

patrik

 

Spolupráce s první dámou

Navázali jsme spolupráci s dámou, které si velmi vážíme, Dagmar Havlovou. Sledujte náš Instagram a brzy ukážeme víc.

dagmar