Do 17. 12. 2021 stíháme! Nadělte si pod stromeček blahodárný spánek

Nejlepší Ježíšek je ten, který vám dopřeje zdravý, dlouhý a kvalitní spánek. Matrace je dárek, který neskončí na dně šuplíku, ale bude vám dělat radost každý den po mnoho let. Přinášíme 5 tipů pro nákup fajn spánku přes internet bez rizika z nevyhovující tuhosti matrace.

 

Vánoční tip č. 1: Dokonalý relax bez kompromisů

Matrace Relax Memory Kombi má až 24 možností změny tuhosti. Stačí přeskládat jednotlivé vrstvy a snadno najdete tuhost, která vám bude perfektně vyhovovat. 4 vrstvy paměťové pěny se postarají o příjemnou prodyšnost a anatomickou oporu v oblasti páteře se zárukou 7 let.


Vánoční tip č. 2: Zlatá (střední) cesta za vytouženým odpočinkem

Matrace Ambient Memory Kombi se 4 vrstvami prodyšné paměťové pěny nabízí až 24 možností změny tuhosti. Všechny naše matrace mají pratelný potah se zipem kolem celého obvodu, který můžete kdykoliv sundat a hodit do pračky na 60 °C. Díky tomu bude váš spánek skutečně zdravý.


Vánoční tip č. 3: Matrace za cenu, ze které vám bude do tance

6 variant tuhosti za senzační cenu. Dámám doporučujeme zvolit spíše měkcí variantu, muži preferují tužší. Ale přeskládání jednotlivých vrstev je tak snadné, že můžete vyzkoušet všechny možnosti a rozhodnout se sami. Samozřejmostí je technologie sestavení bez použití lepidel.


Vánoční tip č. 4: Na roštu záleží stejně jako na matraci

Aneb to, co je pod matrací, je taky důležité. Teprve s kvalitním lamelovým roštem může vaše matrace plnit svoji funkci a ukázat své nejlepší vlastnosti. Model Silverton 42 FIX / FLEX / MOT se 42 břízovými lamelami patří poslední dva roky k vašim nejoblíbenějším produktům v našem portfoliu.


Vánoční tip č. 5: Ať máte kam složit hlavu

S anatomicky přirozenou oporou krční páteře odpočívá skutečně celé tělo, včetně hlavy. Efekt anatomického polštáře je přímo kouzelný. Snadněji usnete a probudíte se s lepší náladou. Modely Symphonic Anatom Soft / Medium / Hard jsou naše jedničky.


U objednání skladových produktů do pátku 17. 12. 2021 garantujeme dodání do Vánoc. Pojďte vybírat!