4 důvody proč si domů pořídit elektrický rošt


Máte pocit, že motorové polohování roštu je zbytečný luxus, který nepotřebujete? Pak vás zkusíme přesvědčit o tom, proč si právě tento typ komfortu rozhodně zasloužíte. A jak vám dokonce může prospívat.

elektrický rošt

Výhody elektrického roštu

Vychutnáte si večer u knížky

Pokud si v posteli rádi čtete, pak oceníte možnost zvednutí hlavové části, která poskytne příjemný a zdravý relax před spaním. Polohování hlavy a celé horní poloviny těla lze nastavit až do úplného sedu.

Dáte si nohy hore

Vyvýšená poloha nohou má blahodárné účinky, které si většina z nás málo dopřává. Pomáhá s křečovými žilami a při otocích, ale také stimuluje činnost štítné žlázy i střev. Poloha s nohama nahoře zmírňuje napětí, stres a pomáhá zlepšit krevní oběh. S lepším krevním oběhem se vám bude i lépe spát.

Prohřejete ledová chodidla

Pokud trpíte na ledové nohy, pak si v poloze s nohama nahoře lehce zacvičte. Ledové nohy jsou znakem špatně cirkulující krve a 20 minut kroužení v kotnících a hýbání prsty vám pomůže s ideálním prokrvením.

Uleví při nemoci a je ideální pro seniory

Elektrický polohovací rošt doporučujeme po úrazech nebo při nemoci, kdy trávíme více času v posteli a potřebujeme častěji měnit polohy. Je vhodný také pro seniory, kterým pomáhá se bezbolestně zvednout z postele.


Jak to funguje?

Polohování našich roštů značky MATTON zajišťuje výkonný motor od výrobce Germany Motions nebo Dewert Okin. K roštu dostanete ovladač, se kterým můžete snadno ovládat podepření hlavy včetně horní části těla a nohou – zvlášť i současně. Ovladač je v základní variantě připojen kabelem (KAB). Můžete si však zvolit i bezdrátovou variantu, která je s motorem spárována rádiovým signálem (IR).

Pro jaké matrace se elektrický rošt hodí?

Elektrický lamelový rošt je vhodný pod pěnové matrace, případně latexové matrace. Nehodí se pod pružinové, taštičkové a futonové matrace.


Ideální párování

Každou pěnovou a latexové matraci z naší nabídky můžete položit na kterýkoliv náš motorový rošt. Níže jsou vybrané často objednávané kombinace.


Dobrá rada na konec

Použijte zarážku matrace

Zarážka matrace

Zarážka neboli držák matrace zamezuje posunu matrace v nožní části. Ideální je jí použít na motorové rošty, kdy zamezí posunu matrace, která je vyzdvižena motorovým roštem nad rám postele. Zarážka zajistí, že se matrace vždy vrátí zpět do rámu.

Zakoupit lze samostatně nebo si jí můžete zvolit jako doplněk při objednání motorového roštu roštu.