Do pokojíčku i do auta. Dokážeme vyrobit atypické rozměry matrací

Největší výhodou vlastní výroby je, že vám umíme upravit matraci na jakýkoliv rozměr. Dokážeme vyrobit unikátní tvary matrací do designových dětských pokojíčků, obří matraci pro 5člennou rodinu i pohodlné lůžko do obytného vozu.

 

Pro ty, kterých je doma hodně a rádi spolu tráví čas v posteli

Děti jsou malé jen chvíli, tak si pojďme užít, dokud s námi ještě chtějí spinkat. Ale podmínka je, aby každý měl dostatek místa. Pro vícepočetné domácnosti dokážeme dodat takové lůžko, aby se dobře vyspali úplně všichni.

Matrace do dětského pokoje

foto: William Fortunato (pexels.com)

 

Pro ty, kteří mají návrh postele od designéra nebo počítají každý centimetr pokoje

Máte senzační návrh pokoje od designéra a nedaří se vám sehnat matraci, která by přesně padla do postele od truhláře? Nabízíme jednotlivé atypické rozměry matrací v těchto variantách:

 

Ale můžete si vymyslet i vlastní rozměr.

 

Pro ty, kteří měří 2 metry

Tall people problems. Jak vybrat postel, aby vám nečouhaly nohy ven? Vysocí lidé mají dvě možnosti. Buďto ležet diagonálně, s čímž obvykle není spokojena druhá polovička, nebo si nechat vyrobit prodlouženou zdravotní matraci na míru. Při délce matrace 220 cm už vám s jistotou nikde nic čouhat nebude.

 

Pro ty, kteří se nechtějí vzdávat kvalitního spánku ani na cestách

Atypickou matraci na míru dokážeme vyrobit i příznivcům svobodného cestování. Taková matrace v obytňáku nebo v karavanu dokáže posunout zážitek z dovolené na úplně novou úroveň. Protože všude je krásně, když se dobře vyspíte.

 

Atypická matrace do auta

foto: Taryn Elliott (pexels.com)

 

Při výrobě vnitřní pěnové části matrace na míru rovnou počítáme i s dodáním potahů matrace na míru. Po individuální domluvě tedy dostanete perfektní hotové anatomické lůžko, které vám nabídne luxusní odpočinek, ať už doma, nebo na cestách.

 

Kam si o atypický rozměr matrace na míru zavolat:
+420 380 831 000
Po–Pá: 9–18 hod. | So: 9–12 hod.


Kam napsat:
info@fajnspanek.cz