Zachumlejte se! Naše nové přikrývky jsou taaaaak příjemné

Pořizujete si novou matraci? Přihoďte k nákupu i přikrývky z dutého vlákna a vytvořte si doma perfektní hypoalergenní lůžko. V nabídce máme tři varianty pro dokonalý pocit tepla a pohodlí.

2021-08-854x480-blog-bez loga

 

G-DUR letní přikrývka

Naše nová prošívaná letní deka do postele má příjemnou vrchní látku Microfibre a vnitřní výplň z rouna s termopojivými dutými silanizovanými vlákny TaroRo. Díky tepelným vlastnostem těchto vlákem budete mít pod peřinou vždy optimální teplotu během spánku. Oba tyto materiály jsou vhodné pro alergiky a přikrývku můžete bez obav prát na 60 °C.

Prodyšnou letní přikrývku nabízíme v těchto rozměrech:
  • 140 × 200 cm
  • 140 × 220 cm (prodloužená délka)
  • 220 × 200 cm (francouzská délka)

 

 

G-DUR celoroční přikrývka

Nechcete střídat přikrývky během roku? Pak je pro vás ideální tato celoroční varianta, která v létě chladí a v zimě hřeje. Tyto vlastnosti získala přikrývka díky termopojivým dutým vláknům, která mají výborné tepelné vlastnosti a vždy zajišťují optimální teplotu během spánku. Můžete ji prát na 60 °C v pračce a je vhodná i pro alergiky.

Praktickou celoroční přikrývku nabízíme v těchto rozměrech:
  • 140 × 200 cm
  • 140 × 220 cm (prodloužená délka)

 

 

G-DUR TRIO letní + celoroční + zimní přikrývka

Pokud jste zvyklí přikrývky během celého roku střídat, tato prošívaná rozpojitelná varianta je to pravé pro vás. V rozpojeném stavu můžete mít letní přikrývku (420 g) nebo celoroční přikrývku (1008 g). Při spojení letní přikrývky s celoroční si vytvoříte příjemně hřejivou zimní přikrývku (1428 g). Materiál tvoří vrchní látka Microfibre a duté silanizované vlákno, které je vhodné pro alergiky a lze prát na 60 °C v pračce.

Výhodnou letní + celoroční + zimní přikrývku nabízíme v těchto rozměrech:
  • 140 × 200 cm
  • 140 × 220 cm (prodloužená délka)