Postele z masivu nyní k dostání na e-shopu Fajn spánek

Máme pro vás novinku. Sortiment postelí jsme nově doplnili i na náš e-shop. Vedle naší stálé nabídky v prodejně Fajn spánku ji nakoupíte i online, z pohodlí domova.

Sháníte kvalitní postel? Vsaďte na masiv

U nákupu nábytku je nejlepší volbou vsadit na přirozenost. Je totiž něco lepšího než vůně pravého dřeva? Navíc, nábytek vyrobený z masivu je mnohem odolnější než ten umělý. A to ani nemluvíme o jeho dokonale nedokonalém rustikálním vzhledu.

Konkrétně postel je místo, kde trávíme hodně času, proto by měla být opravdu kvalitní. Postele z masivu dobře vypadají, jsou odolné a snadno se udržují. Investice do postele z masivního dřeva vám zaručí, že napřesrok nepůjdete koupit postel novou.

My vyrábíme postele primárně z buku, jilmu, dubu, jasanu a smrku, a to v různých barevných provedeních. Námi vyrobené postele jsou velmi odolné, garantujeme životnost až 10 let, a ke každé z nich lze dokoupit i úložný prostor.

Úložný prostor pod postel

Ideální pomocník, pokud potřebujete místo navíc. Hodí se například na uložení přehozů, přikrývek nebo sezónního oblečení. Úložné boxy pod postel prodáváme i samostatně. Vyrábíme je z dýhy buku nebo dubu, v různých odstínech.

Nakonfigurujte si postel na míru

Na našem e-shopu máte při nákupu postelí, nebo úložných prostorů, dvě možnosti: 

  1. Buď si vyberete z již předem předvolených typů a provedení.
  2. Nebo si nakonfigurujete postel na míru (inspirovat se můžete v našem katalogu).

Při konfiguraci si sami zvolíte šířku, délku postele, odstín dřeva, finální povrchovou úpravu, výšku hlavové části, výšku bočnic i typ opěrných nohou.

Je důležité říci, že v případě všech finálních úprav povrchu dřeva používáme výhradně ekologická mořidla ředitelná vodou.

Náhradní díly k postelím

Ztratili jste, nebo nechtíc zničili, některý z důležitých dílů, bez kterého se neobejdete? Nelamte si hlavu. V kategorii náhradních dílů nabízíme vše, co potřebujete:

  • náhradní opěrné nohy, a to i s regulovatelnou výškou, 
  • středové latě, 
  • i polohovací kování pro umístění postelových roštů nebo čalounění.

Lampičky na noční stolky a LED osvětlení

Ať si říká, kdo chce, co chce, v posteli stejně čteme nejraději. Ale zkazit si oči rozhodně nechceme. Na e-shopu jsme lampičkám věnovali samostatnou kategorii. Nabízíme minimalistické lampičky s šetrným LED osvětlením, které lze připevnit buď na noční stolek a nebo přímo na opěrnou část postele za hlavou.

Prohlédněte si postele na naší prodejně

Nejste si výběrem online jistí a potřebujete si postel prohlédnout osobně? Žádný problém.

Na e-shopu máme označené, který produkt je vystavený na prodejně v Táboře. Vše se dozvíte v detailu konkrétního produktu.

Pokud máte k nákupu postelí jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat - na infolince jsme od pondělí do pátku.

A v mezičase si určitě nezapomeňte přečíst našeho rádce: