Oslavte 3 roky prodejny s námi a Kolem štěstí

Rok se s rokem sešel a my slavíme dalších 365 dní provozu naší podnikové prodejny Fajn Spánek. Jaký byl uplynulý rok? Jaké přinesl radosti, starosti a novinky? Ohlédněte se spolu s námi za tím nejlepším, co jsme zažili.

A hlavně s námi OSLAVUJTE! Opět roztáčíme Kolo štěstí nově prodloužené až do 31. října 2022, ve kterém vyhrává každý! Třeba i Vy! Zjistěte více o soutěži.

Oslavy druhého výročí

Přinášet fajn spánek a dělat druhým radost nás opravdu baví. V loňském Kole štěstí, které si zákazníci roztočili v podnikové prodejně v Táboře, jsme rozdali více než 120.000 Kč radosti. To je pořádný balík. Každý zákazník, který si zakoupil matraci značky BEDTON, si mohl i zatočit Kolem štěstí, a získat tak 5 až 100 % slevu na svůj nákup.

Zajímá vás, jestli padla i 100% sleva? Ano, a proto jsme moc zvědaví, jestli letošní oslavy ty předchozí trumfnou. 

Fajn spánek výherci

Pomáhali jsme potřebným

Podle nás je kvalitní spánek stejně důležitý jako střecha nad hlavou, jídlo nebo pitná voda. Proto jsme se spojili s neziskovou Organizací pro pomoc uprchlíkům (OPU), která už 28 let pomáhá uprchlíkům a cizincům v České republice a dalšími organizacemi. Domluvili jsme se, že naše matrace předají potřebným lidem. Naplnili jsme od podlahy až po střechu několik dodávek a rozvezli je do nových domovů. Celkem 220 matrací pomohlo k lepšímu spaní nejen dětem z dětských domovů, ale i 100 ukrajinským rodinám zasažených válkou.

Matrace pro Ukrajinu

 

Těší mě, teď jsem Bedton

Změn se nebojíme, někdy jsou totiž potřeba. Proto jsme v srpnu přejmenovali všechny produkty značky MATTON a označujeme je naší novou značkou BEDTON. Název se sice změnil, ale kvalita zůstává. Nový název značky BEDTON také lépe odpovídá našemu aktuálnímu zaměření na celou ložnici, nejen matrace, na které jsme se zaměřovali hlavně zpočátku.

matton zmena na bedton

Nový vzhled e-shopu

Zdá se, že změny nás v posledním roce opravdu bavily. Kromě změny značky jsme se podívali i na náš e-shop a rozhodli se, že si zaslouží novější kabátek.

Zjednodušili jsme menu, aby naše nabídka byla čitelnější a přehlednější hned na první pohled. Zvýraznili jsme možnost vyhledávání a porovnávání produktů, které zvažujete koupit. No a pak jsme také dali pryč všechno rušivé. Celou naši nabídku servírujeme na čistě bílém pozadí, aby vás při vybírání té pravé matrace, polštáře nebo roštu nic nerušilo.

fajn-spanek-stary-web

fajn-spanek-novy-web

Rozšířili jsme nabídku produktů

Že už se nedá pro lepší spaní vymyslet nic nového? Nenechte se zmást. Přinášet vám co nejkvalitnější spánek je naše poslání, a tak stále hledáme další možnosti, jak vám ho dopřát.

  • Rozšířili jsme nabídku přistýlkových matrací z polyuretanové pěny. TOPPER PUR vám pomůže změkčit, zvýšit nebo zpevnit matraci, kterou už máte. Hodí se na pohovku nebo pro cestování v autě či ve stanu.

  • Rozšířili jsme nabídku více-tuhostních matrací. Nové oboustranné sendvičové matrace DISCO MEMORY KOMBI a SOUL MEMORY KOMBI vám umožní individuálně si nastavit až 6 různých tuhostí matrace.

  • Přidali jsme otevírací laťkové rošty, abyste měli snadno dostupný prostor pod postelí, třeba pro uložení peřin a ložního prádla. Frameton SideUP se dá pohodlně vyklopit z boku a Frameton FootUP se vyklápí v nožní části postele. Část pod hlavou se dá také polohovat pro komfortnější spánek.

  • Laťkové rošty jsme vylepšili přidáním elektrického polohování, abyste si pohodlně nastavili podepření hlavy nebo nohou na jedno jediné kliknutí. Z čisté touhy po komfortu tak vznikly FRAMETON MOT ve verzi z buku nebo smrku.

  • Největší novinkou jsou naše manželské postele z masivu BUK. Kvalitní matrace prostě patří na kvalitní postel.

  • Mezi polštáře přibyl nový kousek z dutého vlákna. Polštář G-DUR Classic s výplní ze 1000 g polyesterových kuliček je krásně měkkoučký a nadýchaný. V zimě vás hřeje a v létě chladí.

 

Větší sklad pro více produktů

Během roku jsme se rozjeli s výrobou i nabídkou nových produktů do takové míry, že nám začaly být současné skladovací prostory malé. Zkrátka jsme hooodně vyrostli. Na to je naštěstí snadný lék.

Zařídili jsme si nový sklad Elit. Je v něm spousta místa na všechny pěny, výplně a látky, ze kterých pro vás vyrábíme naše matrace. A nejen pro ně. Máme tu i polštáře, přikrývky, chrániče matrací, rošty a postele. Zkrátka všechno, co si v našem e-shopu i na prodejně můžete zakoupit a vyzkoušet.

novy-sklad

Spolupracujeme s Filipes Media

Najít si k sobě ty správné lidi, to je pro úspěšné podnikání opravdu důležité. Vlastně dost zásadní. A my rádi spolupracujeme s těmi nejlepšími. Proto jsme oslovili Filipes Media, agenturu, která se zaměřuje na online výkonnostní marketing i brandové kampaně. Pomáhají nám být více vidět, a to na celém českém internetu.

Filipes-Media-logo